Mijn verhaal

Na mijn studie Franse taal en letterkunde en communicatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht heb ik een aantal jaren bij verschillende organisaties gewerkt. Als communicatieadviseur en persvoorlichter bijvoorbeeld (meer informatie is te vinden op LinkedIn).  Interessant en leuk werk maar op een gegeven moment miste ik het schrijven. Toen de kans zich voordeed, greep ik hem met beide handen en sinds die tijd, bijna vijftien jaar geleden, leef ik van mijn pen, als freelance schrijver en redacteur.

Een verhaal voor ieder mens

Verhalen vertellen, storytelling of luisteren naar een goed verhaal: dat maakt ons mensen uniek en het verbindt ons met elkaar. Waar je ook vandaan komt. Ik houd van verhalen, om ze te lezen maar ook om ze te bedenken en op te schrijven. Dat doe ik al mijn leven lang, persoonlijk en professioneel.

Verhalen die ertoe doen

Ik schrijf graag verhalen over mensen en hun werk. Over hun ambities, projecten en ervaringen. Vooral het onderwijs vind ik interessant. Want er is niets zo belangrijk als kinderen en jongeren een goede opleiding mee te geven. En vooral die verhalen doen er toe.

Waar mijn verhalen vandaan komen…

Wat mij inspireert is de natuur en dan vooral de zee. Ik heb het geluk dat ik er vlak bij woon. En als ik met vakantie ga, dan ook liefst naar zee. De rust en de ruimte zijn een belangrijke inspiratiebron voor mij. Dus als je me ziet lopen langs de waterkant, dan is dat vaak het moment waarop er een verhaal ontstaat.